Over Stukadoorsbedrijf W. Spronk

Stukadoorsbedrijf W. Spronk is gevestigd in Groenekan, een randgemeente van Utrecht. Wij richten ons op zowel de zakelijke als op de particuliere markt. Door onze jarenlange ervaring op de stukadoorsmarkt kennen we de materialen en de producten door en door.

Stukadoorsbedrijf W. Spronk biedt zijn klanten dezelfde service als wij zelf zouden willen ontvangen. Binnen ons bedrijf zijn respect en goede omgangsnormen vanzelfsprekend. Wij proberen zo snel, goed en schoon mogelijk te werken en voeren de afval zelf af. Stukadoorsbedrijf W. Spronk adviseert ook op het gebruik van materiaal om zo de juiste kwaliteit te leveren en hierdoor het mooiste resultaat te creëren. Wanneer u twijfelt over eventueel te gebruik producten, kunt u in alle rust bij ons in de showroom een keuze maken uit een enorme diversiteit van sierprofielen en andere materialen.

Onder het genot van een kop koffie zullen we in alle rust u de mogelijkheden voorleggen en bespreken. Stukadoorsbedrijf W. Spronk houdt zich aan afspraken en komt op de afgesproken tijden. Er is immers niets zo vervelend als moeten wachten op iemand. Wij staan ook open voor kritiek en gaan hier zorgvuldig mee om. Tevens krijgt u bij Stukadoorsbedrijf W. Spronk 5 jaar garantie op binnen stucwerk en 3 jaar op buiten stucwerk. Spreekt onze visie u aan, neem dan gerust even contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geen 21% maar 6% BTW

Is uw woning 2 jaar of ouder, dan is stucwerk ook nog eens een stuk voordeliger voor u. Stukadoorsbedrijf W. Spronk mag dan namelijk het lage BTW tarief van 6% hanteren in plaats van de gebruikelijke 21%. Het enige wat u dan hoeft te doen is een ouderdomsverklaring te ondertekenen. Wij kunnen u aan zo’n verklaring verder helpen.

Wat houdt dat in?

Dat houdt in dat het werk altijd en overal wordt uitgevoerd volgens de consumentenvoorwaarden die zijn opgesteld in overleg met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Daarnaast heeft u altijd 5 jaar garantie bij Stukadoorsbedrijf W. Spronk op uw stucwerk. Kiest u dus voor een professionele stukadoor, dan kiest u dus voor zekerheid en vakmanschap.