Frescolori Stucpleister

Frescolori stucpleister is een uniek natuurproduct op basis van kalk die bijna geheel uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Met ”Frescolori” Stucpleister ontstaan er door kleur en materiaalgebruik in combinatie met het vakmanschap van de stukadoor tal van mogelijkheden om verschillende woon- en leefstijlen te ontwikkelen. Van klassiek, landelijk of romantisch tot zakelijk, retro, design of trendy. Door het gebruik van de hoogwaardige grondstoffen waaronder kalk, marmerpoeders en granulaten, heeft het een grote diversiteit aan
structuren backspace.

Frescolori is geschikt voor de badkamer, keuken, en leefruimten. Frescolori is een schrob-, kras- en slagvast product. Frescolori kan in bijna alle Ral kleuren geleverd worden.

Op het moment zijn er 10 verschillende structuren te verkrijgen welke in overleg mogelijk zijn.

Frescolori – Wax:

Gebruiksklare hoogwaardige universele pasteuze wax voor binnen. Uitermate geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van wanden die zijn voorzien van een Frescolori Stucpleister.

Frescolori – Sealer:

Frescolori (vloeibare) Sealer is uitermate geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van oppervlaktes die zijn voorzien van een Frescolori Stucpleister. Zowel te gebruiken in droge als natte ruimtes. Aanbrengen met verfrol of kwast.

Frescolori – Sealer Gel:

Universele hoogwaardige verspaanbare sealer. Geschikt voor het water- en vuilafstotend maken van oppervlakties die zijn voorzien van een Frescolori Stucpleister. Geschikt voor binnen; zowel te gebruiken in droge als natte ruimtes.

Frescolori – Coating ETC:

Matte niet zichtbare en goed te reinigen beschermlaag voor wanden- en oppervlaktes die zijn voorzien van een Frescolori Stucpleister of universele muurverf. Geschikt voor binnen.

Frescolori – Kitchenfix:

Rol- en kwastbare vetwerende verzegeling of sealer. Voorkomt het inbranden van vet op oppervlaktes die zijn voorzien van een Frescolori Stucpleister of universele muurverf. Geschikt voor binnen.